Dames 2 oefent succesvol tegen VIOS

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 2 oefent succesvol tegen VIOS

Dames 2 oefent succesvol tegen VIOS

Net als dames 1, ziet ook dames 2 niet stil, ondanks dat de competitie nog niet is begonnen. Na een gewonnen pot tegen ZVV Dames 2, staat het tweede damesteam van WWNA nu tegenover de dames van VIOS op het veld. Op een nog zomerse avond oefent WWNA Dames 2 op het kunstgrasveld met haar nieuwe samenstelling.

Al gauw missen de dames een sterke kracht in het midden, want in nog geen minuut moet Kim helaas het veld verlaten met een blessure. Toch herpakt het team zich en ondanks dat er nog behoorlijk gewend moet worden aan de nieuwe samenstelling én opstelling, biedt WWNA de dames van VIOS een tegenstander waar uiteindelijk niet tegen gescoord kan worden.

WWNA weet in de eerste helft ook het net van VIOS niet te raken, ondanks een aantal kansen. In de tweede helft lukt dit echter wel. Noa, die versterking biedt vanuit Dames 1, weet de bal vlekkeloos in het net van de tegenstander te krijgen. Ondanks dat in de tweede helft sterk wordt gespeeld en diverse kansen zich voordeden, is dit het enige gevallen doelpunt. Echter blijkt dit voldoende, want ook in de tweede helft weet VIOS het net van WWNA niet te raken, mede dankzij mooie reddingsacties van keepster Marleen.

Een leuke, leerzame wedstrijd tegen een sterke tegenstander! Dames 2 speelt op zondag 26 september de eerste competitiewedstrijd uit tegen Overwetering. Ook onder meer Loenermark, Columbia, KCVO en Terwolde komen tijdens de competitie tegenover WWNA Dames 2 te staan. Komt u ze supporten?

2021-09-13T15:35:15+00:00 vrijdag 10 september 2021|Wedstrijdverslagen|