Dames 2 is het haasje tegen Helios/Schalkhaar

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 2 is het haasje tegen Helios/Schalkhaar

Dames 2 is het haasje tegen Helios/Schalkhaar

Op Tweede Paasdag uitslapen was er voor de dames van WWNA Dames 2 niet bij. Om 8:30 uur zaten ze al in de kleedkamer om daarna op te warmen voor de wedstrijd tegen Helios/Schalkhaar.

Een paar minuten na het startsignaal weet Helios/Schalkhaar het eerste doelpunt er al in te tikken. Deze treffer van de tegenstander herinnert de dames van WWNA eraan nóg scherper te zijn. En dat blijkt te werken, want daarna weet Wendelien, geleend vanuit Dames 1, de 1-1 te maken. En even later ook de 1-2. Het lijkt nu lekker te gaan, maar na een tijdje valt dan toch weer de 2-2. Het lijkt een interessante wedstrijd te worden.

Dankzij hulp van Wendelien en Danique uit Dames 1 én Audrey en Elise van de Veteranen Dames heeft WWNA een sterk team staan.

Toch staan de dames van WWNA na een half uur spelen 2-3 achter door aan paar snelle speelsters van de tegenpartij. Ze gaan de rust in met een 2-5 achterstand. Deze wedstrijd is niet bepaald een eitje.

De tweede helft is niet heel veel anders dan de eerste en er vallen helaas blessures. Toch weten de dames ook wat aanvallen van de tegenpartij af te weren en heeft keepster Marleen een paar goede reddingen. Met 2-6 als eindstand gaan de dames na het fluitsignaal de kleedkamer weer in.

Gaan de dames aanstaande zondag wél vrolijk het veld af? Om 9.30 uur spelen zij op zondag 24 april thuis tegen Loenermark. Zien de dames je daar?

2022-04-20T10:54:08+00:00 woensdag 20 april 2022|Wedstrijdverslagen|