Dames 2 bereidt zich voor op competitie met eerste oefenwedstrijd

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>Dames 2 bereidt zich voor op competitie met eerste oefenwedstrijd

Dames 2 bereidt zich voor op competitie met eerste oefenwedstrijd

Na Dames 1 is ook Dames 2 nu aan de beurt voor haar eerste ‘echte’ wedstrijd weer sinds een hele tijd. Op een aangename donderdagavond met gelukkig weer wat publiek langs de lijn, speelt het team tegen ZVV Dames 2.

 

Helemaal ongeoefend gingen de dames de wedstrijd niet in. Vrijdagavond 20 augustus nam het team deel aan het damestoernooi bij het Vaassense KCVO. Een goede voorbereiding voor deze oefenwedstrijd.

Het is nog even aanvoelen en proberen voor iedereen, want alles in het team is nieuw. De samenstelling, de manier van spelen en zelfs de trainer. Dames 2 speelt sinds dit seizoen namelijk onder begeleiding van nieuwe trainer Roel Eijkman. Dit is ook de reden dat het team tijdens de wedstrijd nog zoekende is. Ook door een compleet nieuwe opstelling. Toch vond iedereen gaandeweg aardig haar weg op haar positie. Ongeveer halverwege de eerste helft lukte het Kim om het eerste doelpunt erin te prikken.

De tegenstander moet er een tandje bij doen om dit recht te zetten, maar voor WWNA is dit niet anders. De 0 moet immers wel behouden worden. In de tweede helft lukte het ZVV om de bal in het goal van WWNA te krijgen, echter werd dit doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. Wel schudt dit de dames van WWNA even weer wakker om nog even flink te focussen op het houden van die 0, maar ook om nog verder te scoren. Want kansen deden zich zeker voor. Helaas zijn deze uiteindelijk niet benut, maar is het spel geëindigd met een nette 1-0 voor WWNA. Een prima begin om straks mee de competitie in te gaan!

Dames 2 aanmoedigen? Dat kan woensdag 1 september langs het veld van WWNA, want dan speelt het team een tweede oefenwedstrijd om 19.30 uur, tegen de dames van VIOS!

 

 

2021-09-07T13:12:46+00:00 dinsdag 31 augustus 2021|Nieuws, Wedstrijdverslagen|