Dames 1 WWNA speelt gelijk tegen Warnsveldse Boys

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 1 WWNA speelt gelijk tegen Warnsveldse Boys

Dames 1 WWNA speelt gelijk tegen Warnsveldse Boys

Zondag 7 november. De wedstrijd tegen Warnsveldse Boys thuis om 11.30 uur, alweer een team dat de dames niet kennen, maar dat is uiteraard wederzijds. Helaas ook deze week nog geen voltallig elftal, roeien met de riemen die we hebben en er vol voor gaan met z’n allen is het streven. Na ongeveer 12 minuten weet Marije de stand op 1-0 te zetten. Ongeveer 12 minuten later is de stand gelijk, de dames uit Warnsveld weten dat er meer in zit en even later komen onze dames achter met 1-2.

Het spel gaat over en weer net voor rust weet Marije na een assist van Noa de stand op 2-2 te brengen. Na de thee duurt het maar even of de tegenstander komt wederom op voorsprong, onze dames weten wat ze moeten doen: SCOREN! Helaas valt dat tegen deze tegenstander niet mee, toch weet Marije in de 68ste minuut de stand weer op gelijke hoogte te brengen. Deze euforie is van korte duur doordat de tegenstander wederom op voorsprong komt. Het laatste gedeelte van de wedstrijd is spannend. Strijden tot de laatste minuut om er toch nog een puntje uit te slepen, dat doen de dames.

Een handsbal (door een duw). De dames krijgen een penalty die Noa er keurig inschiet in blessuretijd. Stand 4-4. Gelukkig fluit even na de gelijke stand van 4-4 de scheidsrechter einde wedstijd, al hebben de dames uiteraard nog even doorgespeeld om er een overwinning uit te slepen.

Dit weekend spelen de dames de volgende ronde in de beker, deze wedstrijd zal zaterdag aanstaande om 17.00 uur plaatsvinden in en tegen Klarenbeek. Dit is de laatste wedstrijd waar publiek langs de lijn mag kijken. Zien je u daar?

2021-11-13T15:35:11+00:00 zaterdag 13 november 2021|Wedstrijdverslagen|