Dames 1 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>Dames 1 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend

Dames 1 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend

Zondag 5 september: de eerste bekerwedstrijd van WWNA dames 1 tegen DVVvr1.

Het is prachtig weer en de dames hebben er zin in. Na het maken van een nieuwe team foto voor seizoen 2021/2022, wordt begonnen aan de warming-up. Warm is het zeker op het complex. Het zonnetje schijnt en het kwik is gestegen tot boven de 20 graden. Wat wil een mens nog meer? En dan hopelijk een mooie wedstrijd.

Na het eerste fluitsignaal gaan de dames gretig van start, want er is uiteraard maar 1 doel en dat is WINNEN! In de vijfde minuut geeft Noa een prachtige voorzet die Fabienne weet te benutten. 1-0. Nog geen drie minuten later schiet Danique snoeihard tegen de paal. Gelukkig loopt Noa door en weet zij alsnog te scoren. 2-0. En dan in de tiende minuut met een afstandsschot weet Fabienne de 3-0 te scoren.

We hadden gedacht een sterke tegenstander te treffen, maar op de klok kijkende blijkt de werkelijkheid anders. Dit geeft de trainer de gelegenheid om te wisselen en ook nu nog wat posities uit te proberen. Dit resulteert in een ruststand van 6-0, goals gemaakt door Romee en 2x Noa. Omdat het zo warm is, worden er regelmatig drinkpauzes ingelast. Na rust willen de dames er uiteraard dubbele cijfers van maken, maar dit lukt uiteindelijk niet. Of dit nu komt door de warmte, het ontbreken van wedstrijdritme, het vele wisselen… Zeg het maar.

Wendelien weet de 7-0 nog te maken. Na wat slordigheidjes van onze dames weet de tegenstander toch te scoren. 7-1. Gelukkig is dit ver in de tweede helft en gevaar is wel geweken. Noa, die veelvuldig moet proberen overeind te blijven door duw- en trekwerk van de tegenstander, weet er nog een penalty uit te slepen bij de scheidsrechter. Wat de eindstand op 8-1 brengt. De eerste overwinning zit erop, wij danken de supporters hopen u graag zondag 19 september weer thuis te ontmoeten om 11.30.

Aanstaande zondag speelt Dames 1 namelijk uit tegen Edesche boys uit om 12.00 uur, uiteraard bent u hier ook van harte welkom.

2021-09-07T13:10:42+00:00 dinsdag 7 september 2021|Nieuws, Wedstrijdverslagen|