Dames 1 weet tóch niet te winnen

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 1 weet tóch niet te winnen

Dames 1 weet tóch niet te winnen

Zondag 21 november, een thuiswedstrijd tegen de dames van Vorden, zonder publiek helaas. Het is niet anders maar wat hebben we jullie gemist!

De wedstrijd is nog maar amper 3 minuten aan de gang of de dames komen achter. Een vervelend begin van een wedstrijd die alle kanten opgaat. Na de gelijkmaker begint de damestrein van trainer Hans te lopen, prachtige combinaties, mooie duels die worden gewonnen wat resulteert in een 4-1 voorsprong. Kat in ’t bakkie lijkt het. En wat niet gebeuren moet, gebeurt toch. En dat in het laatste gedeelte van de wedstrijd. De stand komt gelijk. Heel zuur, domme pech, aan onszelf te danken, geen publiek dat we zo hard nodig hebben… Allemaal waarheden waar we niks aan hebben. Ook hebben we 2 punten kunnen inlopen op de koploper, maar dat mag helaas dus ook niet zo zijn. Het laatste gedeelte van de tweede helft is voor de dames een drama, snel vergeten en volgende week weer met opgeheven hoofd naar Broekland. Zien dat we daar wel de 3 punten mee naar huis kunnen nemen.

Het was niet slecht, maar kon beter zullen we maar zeggen. Aan strijdlust en motivatie ontbrak het niet, winnen doe je samen, verliezen doe je samen en gelijk spelen ook. Nouca, Jasmijn, Lara, Marije (1-1), Kaylee(2-1), Noa(3-1), Denise (4-1)Danique Muller, Danique Maassen, Inge voor het eerst weer in een wedstrijd na lange blessure),Nathalie, Fabienne en Wendelien kop op allemaal jullie weten wat jullie in jullie mars hebben. Volgende keer beter! De wedstrijd van aanstaande zondag is verplaatst naar 11.30 uur in en tegen Broekland, uiteraard houden we u weer op de hoogte van hoe deze wedstrijd zal verlopen.

2021-11-24T10:17:33+00:00 woensdag 24 november 2021|Wedstrijdverslagen|