Dames 1 pakt eerste punten in de vierde klasse……

Home>Nieuws, Speciaal>Dames 1 pakt eerste punten in de vierde klasse……

Dames 1 pakt eerste punten in de vierde klasse……

Zondag 29 september, een dag met storm op komst. Dames 1 moet uit tegen Terwolde,….komt daar ook storm????? In ieder geval regende het pijpenstelen toen de scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd.

De dames hadden na de nederlaag van vorige week extra motivatie. Het ging in eerste instantie voortvarend, er was veel balbezit en de dames waren regelmatig bij het goal van de tegenstander te zien. Helaas zonder resultaat.

De dames moesten vooral zo doorgaan en niet terugzakken naar eigen doel. Marleen keepte ondanks haar ziek zijn beregoed. Maar dan gebeurt waar ze voor vreesden: een counter van Terwolde en het is 1-0 voor hen.

Marije die voor open goal mist, afstandsschoten net te zacht of de keepster van Terwolde stond precies op de goede plek…..het zat de WWNA dames niet mee. Tot een minuut of 15 voor rust. Een vrije trap ver buiten de 16. Een mooie plek om in 1x te schieten…. En dat lukte Wendelien zowaar. Een prachtige goal en het stond weer gelijk. De meegereisde supporters wilden meer…. En dat kregen ze, een goal  van Mèrel  en dat was een beauty.  

Rust……

De supporters konden even opwarmen of beter gezegd opdrogen. De dames hadden helaas niet genoeg droge shirts om zich even om te kleden. Iedereen was doorweekt. Maar desalniettemin reden om na rust een tandje bij te zetten, en harder te lopen om warm te blijven. En dat gebeurde. Wat een combinaties, wat een lef en doorzettingsvermogen, durven spelen en risico’s  nemen, en dat alles resulteerde in een prachtige goal van Marije en even later in een snoeiharde kopbal van Charlotte die ook in het doel belandde.

Stand 1-4, zouden dit de eerste punten in de vierde klasse worden?? Jazeker dat lukte met weer enorm goede reddingen van Marleen en met nog een goal van de tegenpartij gingen de dames van WWNA met 3 punten naar huis. Het gehele team heeft haar stinkende best gedaan om deze 3 punten te pakken. Dank gaat ook uit naar Romee en Kaylee uit de jeugd.

Ontzettend mooi om de strijdlust van de dames te zien in deze wedstrijd, doorgaan tot je erbij neervalt en dat hebben de dames gedaan. Met als resultaat trotse supporters en uiteraard een trotse staf, maar de dames mogen vooral SUPER trots zijn op zichzelf.

Op naar de volgende wedstrijd! Deze zal zondag 6 oktober thuis tegen Schalkhaar gespeeld worden om 11.15. U komt toch ook aanmoedigen, de dames zullen uw komst erg waarderen en kunnen alle support gebruiken in deze 4e klasse!

2019-09-30T23:11:18+00:00 maandag 30 september 2019|Nieuws, Speciaal|