Dames 1 oefent tegen ZVV

Home>Nieuws, Wedstrijdverslagen>Dames 1 oefent tegen ZVV

Dames 1 oefent tegen ZVV

Na een geweldige wedstrijd tegen Oene was het nu de beurt om te strijden tegen ZVV. Deze dames spelen 2 klassen hoger dan onze dames maar altijd leuk om te ervaren hoe we deze strijd aangaan.

Net als de vorige oefenwedstrijd speelde trainer Hans Roeland met verschillende dames op verschillende posities, dit om te kijken wat voor straks in de competitie het meest gevaarlijke zal moeten zijn voor de tegenstander. Na vele mooie, sportieve en ook tactische bewegingen van onze dames bleek ZVV toch een graadje te hoog gegrepen. Maar ondanks de nederlaag van 7-0 mochten en konden de dames met opgeheven hoofd het veld verlaten. Er zaten vele leermomenten in deze wedstrijd en daar doen we het met z’n allen toch voor. Verliezen hoort immers ook bij de voorbereiding die gaat komen. Dames 1 gaat zich nu voorbereiden op de bekerwedstrijden die gaan komen om straks, 26 september, hopelijk fris en zonder blessures aan de competitie te beginnen.

Ook bij deze wedstrijd hadden we niet te klagen over trouwe supporters. Iedereen bedankt namens alle dames van dames 1, en we hopen jullie graag weer te zien bij één van onze bekerwedstrijden.

Onze bekerwedstrijden;

  • 5 september thuis tegen  DVV VR1 om 11.30 uur
  • 12 september uit tegen Edesche Boys om 12.00 uur
  • 19 september thuis tegen KCVO om 11.30
2021-09-07T13:12:14+00:00 woensdag 1 september 2021|Nieuws, Wedstrijdverslagen|