Dames 1 door in de beker!

Home>Wedstrijdverslagen>Dames 1 door in de beker!

Dames 1 door in de beker!

Zondag 19 september: de laatste bekerwedstrijd in de eerste fase. WWNA Dames 1 moet het opnemen tegen KCVO. De beide andere wedstrijden werden met overmacht van onze dames gewonnen. Tegen KCVO merk je dat beide teams gebrand zijn om te winnen, zo ook vandaag.

WWNA denkt er in het begin van de wedstrijd te makkelijk over en kwom binnen 5 minuten achter met 0-1. Dit blijkt nodig te zijn om de dames wakker te schudden, het spel wordt beter, er wordt goed samengespeeld. Even later weet Fabienne het net te raken en de dames staan weer gelijk. Niet veel later in de 15e minuut ongeveer weet Lara, één van de nieuwe speelsters in Dames 1, de 2-1 te scoren. Tot de rust gaat het een beetje gelijk op; de dames zijn aan elkaar gewaagd.

Het spel van WWNA laat wat te wensen over waardoor scoren uiblijft. Met rust is het 2-1. Na rust lijkt het of de dames met wat meer pit spelen, goede combinaties leiden tot mooie doelpunten. 2 achter elkaar van Joanne. Later in de 2e helft weten ook Joy, zij was gastspeelster van Dames 2, net als Yvette, en wederom Fabienne het net te raken. Waardoor de eindstand op 6-1 uitkomt.

De dames bekeren met deze zege door! Wanneer de volgende bekerwedstrijd is, moet nog worden vastgesteld door de KNVB, maar in onze wekelijkse wedstrijdverslagen zullen wij u op de hoogte houden.

Mede door het mooie weer hebben we weer een enorme schare aan toeschouwers gehad, iedereen bedankt ook deze keer. Aanstaande zondag 26 september begint de competitie en hopen we uiteraard ook op uw support, de dames spelen dan uit tegen ACTIVIA VR1  om 10.30 uur.

2021-09-21T12:00:33+00:00 dinsdag 21 september 2021|Wedstrijdverslagen|