Cursus Verenigingsscheidsrechters weer van start

Home>Nieuws>Cursus Verenigingsscheidsrechters weer van start

Cursus Verenigingsscheidsrechters weer van start

De competities gaan weer beginnen. Dat betekent dat naast de voetballers ook de scheidsrechters weer wekelijks op de velden te vinden zijn.

Dit een mooi moment om de aandacht weer te richten op het organiseren van een nieuwe cursus verenigingsscheidsrechter. De cursus leidt scheidsrechters in 4 avonden op om alle wedstrijden op groot veld bij de eigen vereniging te kunnen fluiten.

Binnen de cursus is er ruime aandacht voor de eigen praktijkervaringen en wordt veel gebruik gemaakt van interactieve werkvormen. Daarmee is de cursus geschikt voor beginnende scheidsrechters, maar ook voor meer ervaren scheidsrechters die zich graag door willen ontwikkelen. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 14 jaar, en is voor scheidsrechters die bij de O13 t/m de senioren actief zijn of willen worden.

Zijn er scheidsrechters die graag de cursus willen volgen neem dan contact op met onze coordinator Reinier van Werven.

De cursus zal plaatsvinden bij de SAO Apeldoorn op maandag, dinsdag of woensdagavonden (iedere maand een avond gedurende 4 maanden). Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 14 aanmeldingen) laten we de cursus in starten. We hopen dat dit eind februari of begin maart zal zijn.

2023-01-28T12:13:20+00:00 zaterdag 28 januari 2023|Nieuws|