• Aanmelden als lid van WWNA

   

   

  Vul onderstaand formulier in om uzelf of uw kind aan te melden. 

  Graag het email adres en 06 nummer van het nieuwe lid invullen.

  Onder overige vragen / contactinformatie ouder/verzorger kunt u contact gegevens aanvullen met bijvoorbeeld email en mobiel nummer van alle ouders/verzorgers. 

  Bij aanmelden en invullen van het lidmaatschap formulier verklaart U zich akkoord met de door WWNA opgestelde Privacy Policy en Gedragsregels. Zie hiervoor de Privacy links onder dit aanmeldingsformulier.

  Conform onze privacy Policy heeft U altijd het recht om te verzoeken Uw gegevens te wijzigen dan wel te wissen. Mail uw vragen of verzoeken daartoe naar ledenadministratie@wwna.nl.

  Heeft u moeite om contributie te betalen dan kunt u contact opnemen met de Financieel Contact persoon van WWNA, Frits Beekhuis, tel. 06 - 3609 4208. Hij kan u helpen met het aanvragen van financiele ondersteuning bij de diverse overheids-instanties.

   

   

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij WWNA is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen WWNA kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van WWNA wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van WWNA en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe WWNA en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.