Bouwmeester verhuist naar WWNA

Home>Nieuws>Bouwmeester verhuist naar WWNA

Bouwmeester verhuist naar WWNA

Voor het nieuwe seizoen heeft WWNA zich verzekerd van de komst van Luca Bouwmeester. De 21-jarige verdediger/middenvelder komt over van CSV Apeldoorn, waar hij de afgelopen jaren actief was in de hoofdselectie.

,,Ik heb alleen de afgelopen seizoenen niet heel veel gespeeld en daardoor viel het plezier in het spelletje een beetje weg.’’ Het sportieve geluk hoopt Bouwmeester bij WWNA terug te vinden. ,,Bij WWNA ken ik al veel jongens in de selectie. Met hen komt het plezier voor mij zeker terug.’’

Bouwmeester voetbalde vanaf de  D-jeugd bij CSV Apeldoorn, speelt het liefst als nummer ‘6’, maar kan ook uit de voeten op andere posities op ‘rechts’. Ambities zijn er genoeg bij de jongeling. Ik hoop met WWNA kampioen te worden als we in de vierde klasse blijven en mochten we promoveren hoop ik dat we opnieuw bovenin mee kunnen doen.’’ Veel mutaties zijn er overigens niet te verwachten bij de club uit Wenum Wiesel. De huidige selectie blijft de vereniging trouw.

In het afgebroken seizoen was WWNA de trotse lijstaanvoerder met twee punten meer dan Twello en een straatlengte voorsprong op de ploegen daaronder.

Bron foto: CSV Apeldoorn (Wout van Zoeren)

2020-04-24T15:07:40+00:00 vrijdag 24 april 2020|Nieuws|