Bloedstollend spannende bekerronde van WWNA Dames 1

Home>Wedstrijdverslagen>Bloedstollend spannende bekerronde van WWNA Dames 1

Bloedstollend spannende bekerronde van WWNA Dames 1

Zaterdag 13 november om 17.00uur. Dames 1 moet voetballen in de beker tegen Klarenbeek. Mist en kou trotseren om door te gaan in de beker mag de pret niet drukken. Een laatste wedstrijd waar nog publiek bij aanwezig mag zijn en dat is er voor een uitwedstrijd in groten getale, onze dank is dan ook erg groot dat u de moeite nam om ons te supporten.

Een team dat ook in het begin moet worden afgetast, wat spelen zij en hoe spelen zij. Deze vraag ligt uiteraard ook bij de tegenpartij, zij spelen immers op zaterdag en komen wij in de competitie dus niet tegen. De wedstrijd verloopt in het begin, het eerste kwartier, goed qua balbezit en kansen voor de dames van WWNA. Helaas is het afronden niet zo makkelijk en wordt er niet gescoord al zou dit wel verdiend zijn. De tegenstander komt in de 17 e minuut voor het eerst bij de 16 van WWNA en weet wel te scoren. Gelukkig heeft WWNA in de 19 e minuut gelijk een antwoord en weet Noa de stand op 1-1 te brengen. Dit is ook de ruststand.

Gelijk in de 2 e helft gaat het mis, Klarenbeek weet wederom op voorsprong te komen. Na veel druk van de dames van WWNA weet Kaylee in de 60 ste minuut de stand op 2-2 te brengen. Nog een bloedstollend halfuur volgt. Wie gaat er door in de beker, er moet iemand afvallen. Bij een gelijke stand volgen gelijk penalty’s. Dit moet je eigenlijk niet willen als team en is gezien de wedstrijd ook niet terecht. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Na de reguliere speeltijd blijkt het scenario van penalty’s een feit. Wat een zenuwen, wat een spanning bij zowel diegenen die de penalty nemen, als bij de keepster als de omstanders. Jammer, jammer, jammer het geluk zit onze dames niet mee en zijn in en door Klarenbeek helaas uit de beker
“geschopt”.

Wij wensen de dames van Klarenbeek veel succes in de volgende bekerronde. Wij zullen onze pijlen nu verder richten op de competitie, waar we aanstaand weekend thuis zullen strijden tegen Vorden vr1 om 11.30 uur. Helaas moeten de dames en hun begeleiding dit doen zonder u als trouwe fans, maar we zullen u uiteraard op de hoogte houden hoe deze wedstrijd zal aflopen.

2021-11-19T13:00:01+00:00 vrijdag 19 november 2021|Wedstrijdverslagen|