Een bericht van onze scheidsrechterscoördinator: trainen bij SAO

Home>Nieuws>Een bericht van onze scheidsrechterscoördinator: trainen bij SAO

Een bericht van onze scheidsrechterscoördinator: trainen bij SAO

Dit bericht ontving onze scheidsrechterscoördinator Reinier van Werven van de Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en Omstreken (SAO):

Ook in deze coronatijd willen wij graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van verenigingsscheidsrechters. Daarom nodigen wij hen van harte uit om mee te trainen met ons:

Ben jij scheidsrechter bij je eigen club (of de KNVB), en wil je in deze voetballoze periode je conditie op peil houden? Train dan gratis mee met de Scheidsrechtersvereniging Apeldoorn en Omstreken (SAO)!  

Iedere donderdag om 19:30 houdt de SAO een gevarieerde conditietraining op het veld aan de Boerhaavestraat 26 in Apeldoorn. Sinds twee weken hebben we de training weer hervat met inachtneming van de maatregelen tegen het coronavirus. Wij willen ook graag scheidsrechters die geen lid van onze vereniging zijn uitnodigen om mee te trainen en zo hun conditie op peil te houden.

Wil je meedoen? Leuk! Meld je uiterlijk de dinsdag voor de training aan via secretaris@sao-apeldoorn.nl. In verband met de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plekken. Meld je dus snel aan, want vol=vol! Zorg dat je voor de training ook het coronaprotocol goed doorleest en je hier tijdens de training aan houdt.

Met sportieve groeten,
Jelle Besselsen

Secretaris SAO Apeldoorn

2020-05-29T09:23:55+00:00 vrijdag 29 mei 2020|Nieuws|