Wat als WWNA maandag promoveert? Feest!

Home>Nieuws>Wat als WWNA maandag promoveert? Feest!

Wat als WWNA maandag promoveert? Feest!

Natuurlijk gaan we er niet van uit dat we ‘gewoon’ even winnen van Ewijk. Dat is misplaatst arrogant en dus niet gepast. Maar we kunnen er wel rekening mee houden dat het kán gebeuren. Dat betekent dat er het nodige geregeld moet worden. Van bloemen, tot huldigen. En van een reis naar Arnhem tot een feestje in ons clubhuis.

Mochten de mannen van trainer Bernard van Werven de slagroom op de taart zetten en promoveren naar de derde klasse dan moet de promovendus gehuldigd worden. Het bestuur heeft daarom besloten het clubhuis te openen bij een zege van zwart-wit.

Het clubhuis gaat open zodra de spelersbus terugkeert uit Arnhem. Iedereen is dan welkom om de spelers en de begeleiding te feliciteren. Een feestje voor de hele vereniging dus. Als het allemaal lukt…

En uiteraard verwachten we maandag ook veel WWNA’ers op het sportcomplex van SML om de mannen naar de derde klasse te supporten.

Wat zou het een prachtig slot van dit seizoen zijn. De g-voetballers kampioen, verschillende jeugdteams met topprestaties, de vrouwen en de meiden kampioen… De complimenten van alle profs die bij ons te gast waren (en nog komen). Grandioos!

2019-07-15T10:54:53+00:00 woensdag 5 juni 2019|Nieuws|