Afscheid Bernard van Werven bij WWNA

Home>Nieuws, Speciaal>Afscheid Bernard van Werven bij WWNA

Afscheid Bernard van Werven bij WWNA

Donderdagavond hebben de Commissie Voetbal Technische Zaken en het hoofdbestuur afscheid genomen van hoofdtrainer Bernard van Werven.

Bernard is gedurende 2 periodes van 3 jaar als hoofdtrainer bij WWNA actief geweest. Beide periodes werden afgesloten met promotie.

Bernard wist in zijn eerste periode als hoofdtrainer het kampioenschap te pakken waardoor WWNA promoveerde van de vijfde klasse naar de vierde klasse en dit seizoen sloot hij af met promotie naar de derde klasse. En dat is uniek voor WWNA, want nooit eerder wist WWNA te promoveren naar de derde klasse.

Helaas heeft WWNA vanwege de perikelen rondom het coronavirus geen groot promotiefeest kunnen organiseren waarbij op passende wijze afscheid van Bernard is genomen. Wel is er een video gemaakt van Bernard zijn laatste bezoek als hoofdtrainer aan Sportpark Wiesel door Ronald VAN DER KOLK Images.

Bernard namens heel WWNA bedankt voor je inzet gedurende de afgelopen jaren en de prachtige resultaten die je samen met WWNA behaald hebt en heel veel succes gewenst bij je nieuwe uitdaging!

2020-07-03T19:41:42+00:00 vrijdag 3 juli 2020|Nieuws, Speciaal|