3 JONGENS VAN DE CLUB LOPEN HALVE MARATHON

Home>Nieuws, Speciaal>3 JONGENS VAN DE CLUB LOPEN HALVE MARATHON

3 JONGENS VAN DE CLUB LOPEN HALVE MARATHON

Jarno Schimmelpennink, Ruben Ten Napel en Keven Kolkman zijn op het moment dat corona het voetbal plat legde gaan hardlopen. De heren wilden weer fit aan de start van het nieuwe seizoen verschijnen. Maar toen ze de smaak eenmaal te pakken hadden werden er lange afstanden behaald, dit deed ze toe besluiten te gaan trainen voor de Halve Marathon. En daar een doneer actie aan te hangen aan een goed doel!

Zonder enige twijfel kwamen de heren al snel uit op het KWF. Iedereen heeft in zijn omgeving wel te maken met de vreselijke ziekte kanker, in het verleden, het heden, dichtbij of ver af, iedereen heeft hier zijn eigen verhaal bij. En dit kan je alleen maar als motivatie voor deze doneer actie gebruiken! Dit is voor Ruben, Jarno en Keven het enige wat ze voor hun gevoel kunnen doen, verder voel je je machteloos en trek je het verdriet van je vrienden aan.

Een doel wat de club graag steunt! De jongens zijn bij elkaar opgeteld al wel 75 jaar lid van de club en hopen daarbij ook dat ze samen met de leden een steentje kunnen bijdragen!

Steun je de actie van deze WWNA helden ook en wil je een donatie doen?

Kijk dan op de actie pagina en doneer!

https://acties.kwf.nl/fundraisers/kevenrubenjarno

2020-09-23T13:33:18+00:00 woensdag 23 september 2020|Nieuws, Speciaal|