Wie helpt ons de site nog nieuwswaardiger te maken?

Home>Nieuws, Speciaal>Wie helpt ons de site nog nieuwswaardiger te maken?

Wie helpt ons de site nog nieuwswaardiger te maken?

We zijn een mooie club. En we hebben elkaar altijd veel te vertellen. Over de dingen die ons op voetbalgebied interesseren. Roddels en achterklap, feiten, mooie herinneringen en andere nieuwtjes over het wel en wee van WWNA. ‘Vroeger’ hadden we een wekelijks Klubjournaal, tegenwoordig moeten we het doen met andere officiële kanalen. De website, Twitter, Facebook, een nieuwsbrief en natuurlijk de jaarlijkse presentatiegids.

Je zou kunnen zeggen dat we meer zijn gaan communiceren dan ooit tevoren. Deels is dat waar, maar WWNA’ers geven aan informatie te missen. Door het seizoen heen de bestuursmededelingen, sponsornieuws, wedstrijdverslagen en natuurlijk een terugblik op de vele evenementen die georganiseerd worden.

Nieuws maken is leuk
Terechte signalen waar we graag, heel graag, gehoor aan geven. Alleen kunnen we daarbij wel wat oren, foto- en schrijftalent bij gebruiken. Aan de ene kant moeten we gevoed worden met steekwoorden, fotootjes, aan de andere kant kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het plaatsen en maken van nieuwsberichten. En dat is best leuk om te doen! En voor de wat jongere WWNA’er, die nog aan zijn CV moet werken: contentmanager van wwna.nl staat misschien best aardig…

Kleine moeite, groot plezier
In een paar woorden iets over een wedstrijd zeggen, fotootje erbij en doorsturen maar. De online redactie maakt er dan wel een verhaaltje van. Zo simpel kan het zijn. En vind je het leuker om zelf een artikel of een boodschap te maken en die op de site te publiceren? Dat kan natuurlijk ook. Laat het even weten via communicatie@wwna.nl en Marianne, Tijmen en Christiaan helpen je op weg.

2017-09-09T21:38:55+00:00 zaterdag 9 september 2017|Nieuws, Speciaal|