2 juli FC Steaua Bucuresti – FC Oleksandria (oefen)

Home>Nieuws>2 juli FC Steaua Bucuresti – FC Oleksandria (oefen)

2 juli FC Steaua Bucuresti – FC Oleksandria (oefen)

Tijdens het trainingskamp van FC Steaua Boekarest bij WWNA wordt een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Oleksandria uit Oekraïne. Aanvang 18:00 uur

WWNA-leden gratis toegang.

Niet leden: Volwassenen € 4,- kinderen tot 12 jaar € 2,-

***
Het nieuwsbericht vanuit de Stentor (23 juni):

WWNA mag oefenduel Steaua Boekarest organiseren
Voetbalvereniging WWNA uit Wenum-Wiesel heeft toestemming gekregen van de gemeente Apeldoorn om op zondag 2 juli een oefenduel van Steaua Boekarest te laten spelen op het eigen hoofdveld. Dat meldt WWNA-bestuurslid Marianne Alofs-Niessink.

Het Roemeense Steaua Boekarest ontmoet FC Oleksandria uit Oekraïne (aanvang 18.00 uur). Het is de eerste keer dat WWNA een oefenduel tussen twee buitenlandse profclubs organiseert op sportpark Wiesel.

,,Vorig jaar was het contact met de gemeente en politie ook al goed, maar toen was er toch iets meer aarzeling”, zegt Alofs-Niessink. ,,Voor het eerst sinds lange tijd is Steaua Boekarest weer in Nederland. Als voormalig legerclub had het voorheen een iets andere supportersbeweging dan nu. Daarnaast ontvingen wij vorig jaar voor het eerst profs. De drie oefenduels die Steaua vorige zomer ergens anders in de regio speelde, verliepen zo soepel, dat het houden van een wedstrijd bij ons nu wel is goedgekeurd.”

Steaua Boekarest slaat voor het tweede jaar op rij de tenten op bij WWNA. De Roemenen arriveren komende zondag in Apeldoorn en blijven tot en met zaterdag 8 juli. Daarna ontvangt WWNA de voetbalvrouwen van Noorwegen, die meedoen aan het Europees kampioenschap in Nederland.

2017-06-26T13:20:47+00:00 zaterdag 24 juni 2017|Nieuws|